Свідчення

Слава Ісусу Христу!

Зволікала з написанням про вислухання молитви завдяки Помпейській Дев’ятниці, так як ще не до кінця сповнилось намірення за мир у державі, навернення українського і російського народів, захорону від агресії і війни. Але в даній складній ситуації легко і швидко не завжди вирішується, хоч би дуже хотілось. Процес примирення і завершення військових дій часто затяжний і тривалий, вимагає неустанних молитов, жертв і довіри до Бога, який бачить наші серця, чує прохання і знає, коли і як краще вийти з кризи. Тому останній день Дев’ятниці, який співпав з підписанням перемир’я в Мінську (на жаль, не пам’ятаю дати і ким погоджено: робочими групами чи участю президентів) вірю не був випадковим, адже Мати Божа – Цариця Миру прагне любові між усіма народами і цей Мінський договір стане першим кроком до майбутного миру на нашій землі. Друга Дев’ятниця була в наміренні навернення тата до Бога і відвернення від алкоголю. Минув деякий час і Бог навідався до тата через хворобу, яка прикувала його до ліжка. Два місяці він не вживав алкоголю, хвороба прогресувала і, як виявилося вкінці, не залишила шансів на одужання. В останні дні мав проблеми з диханням, але дав згоду на відвідання священника. За життя тато був далекий від Бога, але Милосердя Боже незбагненне і молитви до Діви Марії принесли плоди. Знову Бог прийшов до людини перший. Можливо, тато не усвідомлював цього, так як практично не говорив і не мав ясної свідомості, але встиг по-єднатися з Богом через Святе Причастя, а це – найголовніше для душі. Третя Девятниця мала намірення розв’язання дуже важкої проблеми, яка потребує довгого часу і вирішення, яке знає тільки Бог. Як говорив один священник: «Молитва сильніша за камінь», хоч може і тривати не один десяток років, але завжди буде вислухана. Дякую Богу і Пречистій Діві Марії за всі отримані ласки в житті, які пам’ятаю і не пам’ятаю.

Людмила, вірна парафії Святих Верховних Апостолів Петра й Павла

квітень 2016 року Божого



Помпейські свідчення друкуються в газеті "Греко-Католицька Традиція"
Subscribe.

Посилання на сайт Священичого Братства Святого Йосафата
Email icon.

Пожертва на Духовну Семінарію Непорочного Серця Матері Божої Фатімської
Charity icon.