Свідчення

Тому що для Бога немає нічого неможливого…

Я відмовляю дев’ятницю вже півтора року, іноді мені навіть вдавалося відмовити кілька одночасно. Впродовж останніх трьох років я пролила багато сліз, я втратила дитину через викидень, втратила чоловіка, бо він влаштовує собі життя з іншою жінкою. І можна подумати, що мої дев’ятниці не були вислухані, однак, я знаю, що отримала багато інших ласк. Останні три місяці я молилася за маму, яка хворіє, і вірю, що Бог знає, що робить. Зараз молюся за душі, терплячі в чистилищі. Минулого року я теж відмовляла дев’ятницю в цьому наміренні і вирішила кожного року молитися за когось, кому може допомогти ця молитва. Іноді нам здається, що ми погано молимося, і Бог нас не вислуховує. Він слухає кожну молитву, лише ми не завжди отримуємо те, що хочемо. Ми ж не даємо цукерок дитині, якщо вони можуть їй зашкодити. Так і Бог любить нас, тому затримує те, чого ми хочемо і думаємо, що воно нам необхідне. Зараз я сама, але зі мною є брати, моя сім’я, мої Ангели-охоронці є біля мене, а чоловік повинен сам зрозуміти свої помилки. Тепер я маю час на молитву, з вірою, що для Бога немає нічого неможливого і Він краще знає, коли і що має статися. Дякую, Маріє, за всі ласки, якими Ти мене обдаровуєш. Я раджу молитися Помпейську дев’ятницю навіть тоді, коли тобі здається, що Бог не чує, що ти молишся погано, або коли в житті йде все шкереберть. Але в тебе є руки, є ноги. Це так чудово віддати своє життя в руки Бога і дякувати йому за все, що маєш.

Віолета

16 жовтня 2016 року Божого



Помпейські свідчення друкуються в газеті "Греко-Католицька Традиція"
Subscribe.

Посилання на сайт Священичого Братства Святого Йосафата
Email icon.

Пожертва на Духовну Семінарію Непорочного Серця Матері Божої Фатімської
Charity icon.