Свідчення

Робота мрії

Я молилася дев’ятницю в наміреннях праці та про допомогу з проблемою зі здоров’ям. Молячись за роботу, був момент, коли в депресії, я написала список очікувань щодо роботи, яка мене найбільше зацікавить. Незабаром після того, як закінчилася дев’ятниця, я зустріла іноземну пані, яка, як виявилося, шукала людину для роботи в її компанії. Коли вона почала перераховувати детальну інформацію про роботу, то виявилося, що це була робота в моєму списку мрій! Я почала працювати протягом декількох днів після зустрічі. Це було так дивовижно, що було по-людськи незрозумілим. У другому намірі – проблеми зі здоров’ям, я довго не могла знайти правильну відповідь, запропоновані спеціалістами рішення були болісними та дуже дорогими. Коли була справді збентежена та розгублена, давно забута подруга дала мені адресу та ім’я спеціаліста, який підійшов до моєї проблеми зовсім по-іншому, і я знову дивлюся з надією та вірою. У моєму житті трапилося багато інших подій. Я хотіла би запевнити вас, що варто молитися дев’ятницю, що Марія, як сказала свята Урсула: «Вона скоріше дивом прийде вам на допомогу, ніж покине вас». У людській ситуації, коли немає виходу, Бог творить чудеса. Молитва на Вервиці також допомагає заспокоїтися, я сама боялася, чи буду ревно молитися. Не бійтеся, не переживайте, навіть, коли ви втомилися, не розчаровуйтеся. Ця молитва творить чудеса, допомагає, наближає вас до Бога і дарує спокій душі. Дякую тобі, Маріє, Пані Милостива, Друже людей, найкраща Мамо!

Гражина

6 квітня 2020 року Божого



Помпейські свідчення друкуються в газеті "Греко-Католицька Традиція"
Subscribe.

Посилання на сайт Священичого Братства Святого Йосафата
Email icon.

Пожертва на Духовну Семінарію Непорочного Серця Матері Божої Фатімської
Charity icon.