Свідчення

Відчувала велику радість, що мала змогу розважати про життя Ісуса і Марії

Слава Ісусу Христу! Хочу поділитися із читачами радістю і ласками, які отримала після відмовляння Помпейської дев’ятниці. Я завжди люблю купляти часопис духовної семінарії Непорочного Серця Матері Божої Фатімської. І ось, купивши однієї неділі у нас біля церкви «Греко-Католицьку Традицію», я прочитала про Помпейську дев’ятницю і про те, як слід її відмовляти. Я подумала, що мені буде дуже важко 54 дні молитися, це ж – 1 год в день, а крім того в мене ще стільки дев’ятниць і приватних молитов та ще й маленька дитина на руках. Але все ж через місяць часу я наважилася розпочати Помпейську дев’ятницю. Це було 19 серпня на Преображення Господнє. Я відмовила 3 дев’ятниці (27 днів) прохальні і зразу відмовила 3 дев’ятниці подячні (27 днів); А все разо узяте і є Помпейською дев’ятницею. (54 дні). Було дуже важко знайти час на молитву, але Мати Божа допомогла, не опустила. Я відчувала велику радість, що мала змогу розважати про життя Ісуса, Пречистої Діви Марії і святих, про муки, розп’яття і смерть Ісуса Христа за нас грішних. Я мала 3 прохання, і можу вас запевнити, що 2 мої прохання Марія сповнила. Оскільки я закінчила дев’ятницю в жовтні 2014 року, то мої прохання сповнилися в січні-лютому 2015 р. Я вважаю, що найкраще виконувати волю Божу. Бог краще знає, що нам потрібно. І не все зразу дається, на все потрібен час. Я і надалі буду старатися знаходити ще більше часу на таку прекрасну молитву, як Вервиця. Не бійтеся розпочинати Помпейську дев’ятницю до Матері Божої! Бог додасть сили та часу. Вервиця – це ключ до неба. Вервиця – наймиліша молитва Пречистої Діви Марії. Вервиця – могутня зброя проти всякого зла, вона сильніша за зброю. Дякую Пречистій Діві Марії та Ісусу за мої почуті молитви і прохання! Не відкладайте, в кого на душі гірко і важко, в кого якісь проблеми. А я певна: проблеми завжди є і без них ніяк. Починайте молитися вже зараз!

Анна м. Новояворівськ

22 грудня 2015 року Божого