Свідчення

Повірте, Свята Марія ніколи не залишить тих, що до неї прибігають

Слава Ісусу Христу! Я давно маю намір написати свідчення про отримані ласки від Матері Божої Помпейської, адже завдяки молитві на вервиці, отримала все, про що просила! Я відмовляю дев’ятницю не вперше і впродовж цього часу зрозуміла, що Матір Божа ніколи не залишить тих, хто до неї прибігає. Вперше почала відмовляти цю дев‘ятницю, коли дізналась, що у мене з’явились проблеми зі здоров’ям, які були досить серйозними. Моя мама розповіла мені про цю молитву, і я одразу почала молитися в намірі покращення здоров’я. Я вірила, що все буде добре і відчувала це, а коли виявилось, що я здорова і мені вже нічого не загрожує, то моєму щастю не було меж – для мене це було ніщо інше, як чудо! Також під час навчання в університеті в мене виникали певні труднощі, але коли я щоразу прибігала до Матері Божої Помпейської з молитвою, всі екзамени здавались настільки легко, що я аж дивувалась. Ну хіба це не доказ опіки і благословення Матінки нашої? Недавно я вийшла заміж і просила Матір Божу через Святу Вервицю, щоб я змогла щасливо завагітніти, оскільки були різні нюанси, через які не все могло б статися щасливо і безперешкодно. Як тільки я почала молитися і закінчила прохальну частину, то дізналась, що вагітна і з моїм дитям все добре. Зараз очікуємо народження дитинки і не перестаємо дякувати за все Матінці Божій, тому що без неї нічого ніколи б не вийшло! Ніколи не перестану дякувати Найсвятішій Діві за її опіку, милосердя і благословення. І вас закликаю, дорогі брати і сестри, молитися й уповати. Повірте, Свята Марія ніколи не залишить тих, що до неї прибігають з вірою і щирим серцем бо, як каже уривок з молитви під час прохальної частини: «ще від віків нечувано, щоб ти залишила того, хто під твою опіку прибігав, твоєї помочі просив, твого заступництва благав...»

Марія Дзьордзь

м. Винники 15 грудня 2019 року Божого



Помпейські свідчення друкуються в газеті "Греко-Католицька Традиція"
Subscribe.

Посилання на сайт Священичого Братства Святого Йосафата
Email icon.

Пожертва на Духовну Семінарію Непорочного Серця Матері Божої Фатімської
Charity icon.