Свідчення

Нова робота для мене і чоловіка

У вересні я розпочала дев’ятницю до нашої коханої Матері з наміром знайти кращу роботу. Я живу з чоловіком закордоном вже три роки, а чоловік - 13 років. Не володію вільно іноземною мовою, але це не завадило Матері Божій знайти роботу для мене за професією. За фахом я - соціальний працівник і вчитель. Досі працювала на заводі, який займався виробництвом та переробкою металу й у мене не було шансів вивчити там мову, а умови праці були дуже жахливі, особливо для жінок. Я була єдиною жінкою в компанії. Також варто зазначити, що ми працювали разом з чоловіком у цій компанії, і тому я боялась щось шукати самостійно, тим більше, що знання мови не було моєю сильною стороною. Але я почала молитися до Божої Матері, незважаючи на всю безнадійність ситуації. Спершу почала шукати волонтерство, думаючи, що, можливо, хтось прийняв би мене безкоштовно, і таким чином я зможу повільно почати робити щось більш розумне і орієнтоване на майбутнє. Одного дня я відвідала два заклади, а точніше центри, і в обох місцях мною зацікавились та запропонували роботу! Звичайно, я взяла свого чоловіка на співбесіду. І йому також запропонували роботу. Так ми змінили роботу завдяки Помпейській дев’ятниці. Моліться! Це була моя друга дев’ятниця в цьому намірі. Часом справді потрібно не здаватися, хоч і доводиться чекати довше, але Господь має свої плани і неодмінно допоможе. Зроби все можливе тут на землі, а Господь поблагословить. Подивіться, я так довго чекала, так боялася, не вірила в себе, а сатана дійсно сподівається на це, він використовує ваш страх, сумніви, лиш би ви не довіряли Богові та Його милосердю. Слава Богу!

Йола

18 листопада 2019 року Божого