Свідчення

Свідчення про плоди трьох дев’ятниць

Слава Ісусу Христу! Свідчення про плоди трьох потужних молитов у моєму житті – дев'ятниць до нашої Матері Божої. У кожної людини були (є і будуть) періоди, коли важко збагнути певні події, прийняти їх і, зрештою, простити. Сьогодні, в переддень мого дня народження, хочу дякувати Богу за все, що маю. Особливо за всі вислухані прохання до Матінки Божої, яка Своєю безмірною любов'ю огорнула мою сім'ю Своїм Покровом. Якщо у ваше життя прийшла тривога чи біда, я поділюсь своєю історією. Заздалегідь підкреслю, що я лише встала на стежку практики щоденних молитов на Вервичці (вивчаю) і вже отримала Боже Милосердя. Все почалось із 2013 року. Перша книжечка, яку я побачила і мій погляд від себе не відпустила – це «Дев'ятниця до Богородиці, що розв'язує вузли». Вона ввійшла у моє життя в час Майдану. Починала я її молитись приблизно так: «ну, ок, спробую…» Отримали дуже багато можливостей, серед яких: закрити кредит і налагодження справ у дочки. Друга – «Помпейська дев'ятниця». Знання про неї я отримала в той час, коли моїх людських сил вже не вистачало прийняти і збагнути події, які відбулись поруч. В той час поєднались біда за бідою: бронхіальна астма сина, пухлина і нещасний випадок через людську байдужість. Все це відбилось на психологічному стані дитини і всієї сім'ї. Щоб ми нікого не турбували, а мали кошти на лікування, наша друга донечка між навчанням (закінчує одинадцятий клас і готується до вступу) починає працювати. Згодом, успішно здавши іспити, вступає на навчання в інститут. Дві донечки стали нашою батьківською опорою. Це були їхні рішення. Улюблена моя Дев'ятниця, яку багато хто вважає «важкою». Насправді, це розмова з Матір'ю над матерями, яка буде вашим ліком, бальзамом, вашою розрадою, вірою і надією на добро, адже вона безвідмовна у ваших потребах. У вас будуть різні емоції: спокій, посмішка, плач.. Це живе спілкування з Мамою. Яку ласку ми отримали, відмовляючи її? За день до операції, виявилось, що в сина розмір пухлини суттєво зменшився. Операція, на яку ми чекали довгі місяці в черзі, скасована. Це були сорокові дні молитви. Станом на сьогодні, хвала Богу, у нас чудові новини. Відновлюються сили у дитини. Хвороба відступає впевнено. Інша історія нещасного випадку з чоловіком трапилась минулого літа. Під час ремонту болгаркою ріже собі сухожилля руки. Коли вже стало помітно усім, плачевний наслідок, судинний хірург робить високопрофесійну операцію. Лиш малопомітний слід на руці нагадує про ті події. У 2018 році відбулась важлива знакова зустріч з отцем Степаном. Отець за кілька зустрічей допомагає сину вчитись, бачити лише красиве. Син без нагадування починає відвідувати церкву. Ми бачимо позитивні зміни і наступає просвітління у наших думках. У підтримку моєї слабкості, отець дарує мені образ ікони Гваделупської Богородиці і свою Вервичку. Так у моє життя увійшла третя «Дев'ятниця до Матері Божої у Гваделупі». Це – спокій... Це та молитва, яка допомогла мені бачити найважливіші життєві пріорітети посеред хаосу життя. Навчила легко відпускати тих, хто свідомо вміє словом вбити, залишити без осуду в минулому тих, хто вважає, що має право на роль судді і вершити правосуддя, без елементарних знань правди. У той же час залишитись поруч з тими, хто подав свою руку допомоги: словом, порадою чи справами. Вервичка, подарована отцем, також має вже свою цікаву історію. Але це тема іншого свідчення. Три Дев'ятниці і Вервиця до Божого Провидіння в час пандемії допомогли здолати страх перед коронавірусом і страх очікування негативних наслідків у всьому. Чому я вирішила свідчити публічно? Тому що все вищеописане у нашому житті є дивом. Багато ласк ми отримали у зустрічах з розумними і добрими людьми, які прийшли, як наслідок прохання до Діви Марії. Лише так я зможу подякувати Матері Божій за всі її ласки і вислухані наші прохання. Тим самим хочу звернутися до тих, кому важко у житті. Пречиста Діва Марія звернулась посланням до світу: «В усіх труднощах молися, молися і ще раз молися». Як бачимо, у Бога свої плани на наше життя. І ті речі, які є сьогодні страшними, з часом виявляться просто сходинкам у досвіді до чогось кращого, що приготовано нам. Дякую за все Святій Трійці! Дякую за все Матері Божій! Дякую Ангелам, Архангели і всім святим! Дякую за молитовну підтримку і доброту духовним отцям! Дякую за все земне добро своїм батькам, своїй сім'ї і сестрі із її сім'єю. Дякую всім людям, які були поруч.

Люба Нікула.

3 червня 2020 року Божого м. Новояворівськ



Помпейські свідчення друкуються в газеті "Греко-Католицька Традиція"
Subscribe.

Посилання на сайт Священичого Братства Святого Йосафата
Email icon.

Пожертва на Духовну Семінарію Непорочного Серця Матері Божої Фатімської
Charity icon.