Свідчення

Моліться щиро і не пропускайте жодної вервиці

У 2021 році у листопаді моєму чоловікові діагностували рак шкіри (меланому), який почав швидко поширюватися. Лікар сказав, що на операцію потрібно буде чекати декілька тижнів, а можливо і місяців. У цей час вже багато людей хворіло на вірусні інфекції, тому ми розуміли, що часу немає, оскільки Канада вже неодноразово припиняла операції через Ковід - 19. Відчай, страх і безпомічність огорнули нашу сім’ю. Тому ми вирішили покластися на Бога і через святу Помпейську вервицю просити помочі. Вже за декілька днів від початку молитви ми отримали повідомлення про те, що є вільна дата на операцію. За дві години до операції було зроблено діагностику і виявлено ознаки хвороби у лімфатичних вузлах і їхнє видалення було необхідне. Операція пройшла успішно, далі результати біопсії мали визначити подальше лікування. Очікування, але на превелике диво вже з’явилося відчуття спокою і віри, що все буде добре. На 27 день прохальної молитви ми отримали результати біопсіії, які були негативними. Ніякого лікування не було потрібно. Лікар не зміг достеменно пояснити, як так сталося, але ми змогли - ласка Божа увійшла в наш дім. Моліться щиро і не пропускайте жодної вервиці, просіть, дякуйте - і ви обов’язково відчуєте Боже милосердя!

Христина Т.

Канада 9 лютого 2022 року Божого



Помпейські свідчення друкуються в газеті "Греко-Католицька Традиція"
Subscribe.

Посилання на сайт Священичого Братства Святого Йосафата
Email icon.

Пожертва на Духовну Семінарію Непорочного Серця Матері Божої Фатімської
Charity icon.