Свідчення

Марія вислухала мене

Христос Воскрес! Про Помпейську дев'ятницю я дізналась у 2015 році, коли мій синочок довгий час кашляв і ми не могли знайти причини. Зверталися до різних лікарів, професорів, проходили різні обстеження, здавали різні аналізи і ніхто не міг поставити правильного діагнозу, все безрезультатно, він все одно кашляв! Я звернулася до Помпейської Діви Марії, коли сама потрапила в лікарню з запальний процесом у нирці, після обстеження якої виявилось, що права нирка значно зменшилася, і надалі може не функціонувати, тож я почала молитися у двох наміреннях – за своє та синове здоров’я. Прохання за мене було вислухане, після повного обстеження і лікування, моя нирка працює, залишилась такого ж розміру, але більше того, ми з чоловіком захотіли ще донечку, і за допомогою дев'ятниць до Помпейської Пречистої Діви Марії, мої прохання теж були вислухані, в останній 54 день закінчення чергової дев'ятниці я народила легко, здорову, прекрасну донечку. За свого синочка прибігаю завжди до Пречистої Діви. Кашель зникає, а пізніше знову з'являється, зараз з'явилась ще й алергія, але я впевнена, що і це прохання буде повністю вислухане Пречистою Дівою Марією і кашель зникне назавжди. Він буде здоровий! Дякую Помпейській дев'ятниці за отриманні ласки. Завдяки силі дев'ятниці до Помпейської Діви Марії, я отримала ще одну ласку, за яку теж дякую і поклоняюсь Марії і Богу. Я почала молитися за свого чоловіка, з яким проживаю 8 років, не можу сказати, що погано, а настав такий період в житті, що почали часто сваритися, не розуміти, не чути один одного, тяжко стало й у фінансовому плані, він став нервовим. Я просила за чоловіка, щоб Бог допоміг йому, і він став на Божу, світлу дорогу. Після молитви він повністю змінився, кинув курити, почав молитися, почав читати Біблію, менше сваримось, прислуховуємся один до одного, став спокійнішим. Почав дякувати Богові і радіти тому, що маємо!!!

Зоряна Дутко

м. Яворів 25 квітня 2020 року Божого



Помпейські свідчення друкуються в газеті "Греко-Католицька Традиція"
Subscribe.

Посилання на сайт Священичого Братства Святого Йосафата
Email icon.

Пожертва на Духовну Семінарію Непорочного Серця Матері Божої Фатімської
Charity icon.